Evenementen

De Dirty Daddies in actie
De Dirty Daddies in actie

FOTO'S VAN

EVENEMENTEN

Een goede, gemotiveerde en betrokken, fotograaf is onmisbaar bij ieder evenement. Foto's worden gemaakt om te delen, te herinneren en natuurlijk als marketingtool. Goede foto's helpen bij het organiseren van toekomstige evenementen. Met een goed verhaal informeer je toekomstige klanten of bijvoorbeeld opdrachtgevers. De foto's die je liet maken ondersteunen het verhaal en geven je klant of toekomstige opdrachtgever het bijbehorende gevoel.

Foto's laten ook mensen die er niet bij konden of willen zijn genieten van jouw evenement. Een deel daarvan zal als gevolg van de foto's een volgende keer ook aanwezig willen zijn.

Niet onbelangrijk is dat de foto's het evenement als het ware verlengen. Feestgangers die erbij zijn geweest kunnen nog lang nagenieten van die geweldige avond en voorpret hebben als zij het met elkaar hebben over aankomende keer dat het evenement weer georganiseerd wordt.

De foto's houden uw evenement levend, het grootste goed dat u als organisator kunt bereiken.

 

Als je mij inhuurt om foto's van je evenement te maken dan huur je iemand in die minimaal een half uur, maar vaak nog eerder, van te voren aanwezig is. Ik zorg ervoor dat mijn spullen gereed zijn, loop wat rond, maak hier en daar kennis en zorg dat ik weet wat wel en niet mag van de stagemanager of de managers van de diverse artiesten.

Het beeldmateriaal dat ik aflever is divers. Ik mag graag de onderlinge interactie tussen de muzikanten in een band laten zien, een kijkje achter de schermen geven en het succes van een evenement in beeld brengen.

De grenzen van de 'backstage privacy'  voel ik goed aan. Inmiddels ken ik veel Nederlandse artiesten en weten we goed wat we aan elkaar hebben.

,,Ik weet wat wel en niet mag''

Onderling plezier bij Miss Montreal
Onderling plezier bij Miss Montreal
Onderling plezier bij Miss Montreal
Onderling plezier bij Miss Montreal

Als je mij inhuurt om foto's van je evenement te maken dan huur je iemand in die minimaal een half uur, maar vaak nog eerder, van te voren aanwezig is. Ik zorg ervoor dat mijn spullen gereed zijn, loop wat rond, maar hier en daar kennis en zorg dat ik weet wat wel en niet mag van de stagemanager of de managers van de diverse artiesten.

Het beeldmateriaal dat ik aflever is divers. Ik mag graag de onderlinge interactie tussen de muzikanten in een band laten zien, een kijkje achter de schermen geven en het succes van een evenement in beeld brengen.

De grenzen van de 'backstage privacy'  voel ik goed aan. Inmiddels ken ik veel Nederlandse artiesten en weten we goed wat we aan elkaar hebben.

,,Ik weet wat wel en niet mag''

Hieronder vindt u voorbeelden uit eerdere opdrachten. Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem gerust contact op om uw opdracht te bespreken. U mag natuurlijk mailen of het contactformulier invullen, maar bellen of 'face-timen' heeft mijn voorkeur. Zo kunnen we elkaar meteen wat leren kennen en komen we er snel achter of ik uw fotograaf ben en het overlegt een stuk makkelijk.

Foto’s van het sportgala 2022 in Veenendaal

Veenendaal - In aangepaste vorm was het eindelijk zover in 2022. Er werd in Veenendaal weer een sportgala gehouden. Tijdens een live uitzending op de websites van De Rijnpost en ...
Lees meer

Edsilia Rombley, Kraantje Pappie en Popgunnn laten Ede op de grondvesten trillen

Ede - Tijdens de sluiting van de Heideweek in Ede kwam de regen met bakken naar beneden. Even leek het erop dat dit gevolgen zou hebben voor het festival. Edsilia ...
Lees meer

Pleun, Jan Smit, Sharon Doorzon en Memphis Maniacs op festival in Ede

Ede - Op een festival in Ede traden de Memphis Maniacs, Pleun, Sharon Doorzon en Jan Smit op. Ik was erbij om foto's te maken. Zoals altijd was ik een ...
Lees meer

JCI Collegetour John van den Heuvel

Wageningen - De eerste JCI Collegetour georganiseerd door JCI Ede is boven verwachting verlopen. Het doel van het organiseren van de collegetour was het realiseren van een groots netwerkevenement om ...
Lees meer

Uitvoering Muzen Veenendaal ‘Het geheim van de oceaan’

Veenendaal - De danslessen van De Muzen in Veenendaal zijn voor iedere leeftijd en van elk niveau en worden altijd gegeven door gediplomeerde docenten. Of je net begint, of al ...
Lees meer

Opening Heideweek 2019

In verschillende buurten worden optredens georganiseerd, zijn markten te vinden en spelen mensen spellen met elkaar. Een aantal activiteiten wordt door mensen uit het hele land bezocht zoals de Oud ...
Lees meer

Snel schakelen waar nodig en altijd prettig werken!

Timothy Atnem - Eigenaar / HNDBL

Zeer goede ervaringen met Ted Walker. Ted heeft passie voor fotografie en oog voor detail. Daarnaast is Ted prettig in de omgang. Ik kan Ted iedereen aanbevelen!

Jillis Baggerman - Eigenaar / Jillis Baggerman Makelaardij

Ted heeft ons bedrijf en team gefotografeerd. Hij weet je op je gemak te stellen, het beste in iedereen naar boven te halen en heeft oog voor detail. Wij kijken uit naar de volgende fotosessie!

Henk & Emmy - MotoVeda

Ted heeft bij zowel individuele als teamfoto`s gemaakt bij ons op locatie. We zijn erg te spreken over de kwaliteit welke Ted en zijn team hebben geleverd en de wijze waarop alles tot stand is gekomen. Erg soepel. Zijn ervaring en professionaliteit in combinatie met zijn gave om de collega`s ontspannen op de foto te laten staan hebben we als zeer prettig ervaren. Ted is een echte aanrader!

Bob van Giesen - Directeur / Van Asselt adviseurs & accountants

De samenwerking met Ted Walker is ons uitstekend bevallen. Ons inziens is hij een aanwinst voor de Edese journalistiek. Met name zijn persoonlijk inlevingsvermogen, betrokkenheid en het gevoel voor de materie doen hem onderscheiden van vele anderen.

Terry Hijnekamp - HOOM makelaars

Ted :: van zaadje tot grote kerstboom, ted weet dat prachtig te verwoorden,

leo veenbrink - boer & kerstboomkweker / kwekerij groot haverkamp

Prettig en ontspannen werken met Ted Walker.
Hebben al vele malen te maken gehad met Ted, en hopen nog vaak van zijn diensten gebruik te maken.
Kortom prettig werken, ongedwongen sfeer, en vol creativiteit !

Joey Groeneveld - Eigenaar / Bowlingcentrum Groeneveld