Uitvoering Muzen Veenendaal ‘Het geheim van de oceaan’

Veenendaal - De danslessen van De Muzen in Veenendaal zijn voor iedere leeftijd en van elk niveau en worden altijd gegeven door gediplomeerde docenten. Of je net begint, of al jaren danst. Bij De Muzen ontdek je de kunst in jezelf!

In opdracht van Matthias Loffler van De Muzen mocht ik de fotografie verzorgen van de uitvoering 'Het geheim van de oceaan' in theater De Lampengiet in Veenendaal.

Zoals altijd was ik al lekker op tijd aanwezig. Het is altijd prettig elkaar even van te voren te zien en te spreken. Even de sfeer aan te voelen en de verwachtingen te bespreken en eventueel kennis te maken met anderen die een taak hebben op en rond het podium.

Doorloop
Uiteraard was ik ook bij de doorloop aanwezig. Daarbij maak ik foto's, maar ik onthoud ook in welke dans op welk moment een actie zit die ik graag vast wil leggen tijdens de uitvoering.

Backstage
Natuurlijk maak ik niet alleen foto's van het dansen maar breng ik de hele dag in beeld. Dus ook het plezier en de spanning backstage. Zo ontstaat een mooi beeld van de complete uitvoering om te bewaren, te delen en te gebruiken voor marketingdoeleinden.