Edsilia Rombley, Kraantje Pappie en Popgunnn laten Ede op de grondvesten trillen

Ede - Tijdens de sluiting van de Heideweek in Ede kwam de regen met bakken naar beneden. Even leek het erop dat dit gevolgen zou hebben voor het festival.

Edsilia Rombley was de artieste die op het podium stond tijdens de wolkbreuk. Ondanks dat zij wel door wilde gaan, werd er een pauze ingelast, met name voor de veiligheid van de artiesten.

Vuurwerk en confetti
Na een klein half uurtje kon de show hervat worden. Voor Edsilia was het geen probleem dat ze even moest wachten, zij maakte haar complete optreden af. De tijd die verloren ging door de regen werd ingehaald door de changementen zo kort mogelijk te houden. Na Edsilia was het de beurt aan de mega populaire Kraantje pappie met zijn show vol vuurwerk en confetti.

Waanzinnig feest
De Heideweek werd afgesloten door Popgunnn. Deze 6 koppige band nam het 'vuurwerkstokje' van Kraantje Pappie feilloos over. Vocalisten Astrid Kunst en Alex Sams en hun band regen zonder moeite de grootste hits aan elkaar. Het werd een waanzinnig feest met veel interactie, een grote dosis CO2, dikke bommen met confetti en een vette lasershow.

Een feest om als fotograaf vast te mogen leggen uiteraard.