Portretfoto’s Judith Knobbout

Ede -Judith wilde een nieuwe foto van zichzelf. Judith is loopbaancoach en helpt, voornamelijk jonge mensen, met het maken van keuzes op het gebied van studie en beroep.

Als lokatie voor het maken van de foto werd gekozen voor de Sysselt in Ede tijdens zonsopgang. Een prachtig toneel met de zon die door de bomen scheen en zo de herfstkleuren meer kracht gaf. De twee wegen op de foto symboliseren keuzes die mensen kunnen maken.

Om even te wennen begonnen we met wat foto's waarbij Judith relaxt tegen een boom leunde. Toen Judith, vrij snel daarna, gewend was aan mij en de camera, stapten we over op wat close beelden. Gelukkig ging het allemaal snel, want voor je het weet staat de zon te hoog om de plaatjes te kunnen maken die ik op zo'n moment in mijn hoofd heb.

Server
Nog dezelfde dag kon Judith inloggen in haar account op mijn server om de foto's van die dag te bekijken en een selectie te maken. Waar ik dan weer blij van werd, is dat Judith meer foto's wilde afnemen dan in eerste instantie overeengekomen. Fijn!

Vaste prijzen
Overigens is het zo dat ik daarvoor vastgestelde prijzen heb. het is dus niet zo dat het vel over de neus wordt getrokken als iemand meer foto's wil afnemen dan in eerste instantie afgesproken.