Portretfotografie BKL Installatietechniek B.V. Kootwijkerbroek

Kootwijkerbroek - Jan van BKL Installatietechniek B.V. in Kootwijkerbroek nam contact op voor het maken van portretfoto's van de vier medewerkers van het installatiebedrijf. In eerste instantie bespraken we telefonisch wat de bedoeling was. Ik neem daar ruim de tijd voor zodat ik me een goed beeld kan vormen. Tijdens dat gesprek kwamen we er al snel achter dat we een match hadden met elkaar, hetgeen resulteerde in het feit dat ik de foto's mocht maken.

Wat nog niet meteen duidelijk was, was het antwoord op de vraag: wat voor achtergrond wil je dat de foto's gaan krijgen. Neem ik een achtergrond mee? Of is er een gelegenheid in het pand zelf? Om dat duidelijk te krijgen, en ter voorbereiding van de shoot, ging ik van te voren kijken in het pand van BKL.

MAGAZIJN
Daar aangekomen kon ik vrij snel goed advies geven aan Jan. Er bleken meerdere mogelijkheden te zijn. Toen Jan aangaf dat de foto wat hem betreft niet te steriel hoefde te worden, viel de keuze op[ een betonnen muur in het magazijn van het bedrijf.

PRAKTISCH VOOR DE KLANT
Op de dag van de shoot zelf ging het voor de klant allemaal lekker praktisch en ontspannen. Ik bracht mijn mobiele studio mee en ben dan ook zelfvoorzienend. In de tijd dat ik de studio opbouwde en later afbrak, kon iedereen gewoon lekker doorwerken. Zo kostte het de klant per medewerker hooguit een kwartier om een goede foto te laten maken. Uiteindelijk leverde ik foto's voor de website en drukwerk en foto's die kunnen worden gebruikt voor LinkedIn en Instagram.

Hieronder staan drie foto's, met de telefoon gemaakt, die een indruk geven van de set van die dag.
Bedrijfsportretten met mobiele studio Bedrijfsportretten met mobiele studio Bedrijfsportretten met mobiele studio
De foto's worden altijd nagekeken en op witbalans, contrast en belichting gecorrigeerd (zie voor en na foto hieronder). Op verzoek kunnen de foto's uiteraard verder doorbewerkt worden.
Voor bewerking Na bewerking