Nieuwbouw Hek Badkamers Woudenberg

Woudenberg - Voor Hek Badkamers en Installateurs in Woudenberg mocht ik een jaar lang de bouw van het nieuwe pand van de familie Hek volgen. In principe hoefde ik alleen foto's te maken. Maarja, het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus ik maakte ook met regelmaat videobeelden en zette de drone in om een mooi overzicht te maken.

De foto's worden gebruikt voor social media, voor marketing en om te bewaren voor later. De buitenkant van het pand is bijna klaar, nu begint het afwerken aan de binnenkant. Ook daar mag ik de vorderingen van vastleggen.

BEELDBANK
Alle foto's staan op mijn beeldbank zodat een ieder makkelijk kan beschikken over beeld en de klant alles netjes bij elkaar heeft. Aan het einde van de opdracht krijgt de heer Hek een USB stick met daarop alle foto's in hoge resolutie. Het spreekt voor zich dat ik hier maar een hele kleine selectie kan laten zien.

youtube-video-thumbnail

Een dronevideo van halverwege de bouw