Luchtfoto’s maken voor website van piloot

Regio - Dennis Lamboo is helikopterpiloot. Hij mag onder andere vliegen met de Robinson R44. Met deze kist wil hij rondvluchten aanbieden. Ik vloog met Dennis mee om foto's te maken voor zijn nieuwe website.

Dennis zocht van te voren enkele objecten uit waar hij graag overheen wilde vliegen. Zo vlogen we naar een kasteel in Doorwerth, de plassen bij Giesbeek en deden we Radio Kootwijk aan. Terug over Arnhem vlogen we nog over het stadion van Vitesse. Ondanks het mistige weer kon ik mooie foto's aan hem leveren. De foto's werden met mijn Canon 1dx mark II gemaakt. De foto's van Dennis onderweg werden met mijn Canon R5 gemaakt.

Naast de luchtfoto's maakte ik ook wat foto's van Dennis in de lucht en op de grond, en legde ik de PH-HGB vast op de gevoelige plaat.