Fotografie Boaz van Boggelen en Zooitje Ongeregeld

Ede - Youtuber Boaz van Boggelen heeft een trampolinepark in Ede opgericht: Jump XL by Boaz. nadat ik hem voor de krant interviewde en een foto van hem maakte kreeg ik op een avond, rond half tien, een appje van hem. Of ik vanavond toevallig tijd had om wat foto's te maken.

,,Ehm, volgens mij is de avond al bijna om... Maar, geef me even om wat spullen in de auto te gooien, dan kom ik eraan'', was mijn reactie. Eenmaal bij Jump XL by Boaz bleek dat ook Lars, Tim en Timo er waren, of te wel het Zooitje Ongeregeld was compleet.

Het werd een supergezellige avond/ nacht vol ongein en plezier. Boaz bleek niet alleen een vlogger maar ook een fotograaf. Met veel plezier en enyhousiasme nam hij met enige regelmaat de shoot van mij over.

Aangezien ik niet van te voren wist wat de bedoeling was, had ik mijn achtergrond niet mee. Als alternatief opperde Boaz om twee rode matjes tegen de muur te zetten, zodat een editor later de portreten makkelijk vrij zou kunnen maken.

Boaz en Zooitje Ongeregeld: bedankt voor de gezellige avond/ nacht 🙂