Dronefoto’s opdrachtgever bouwsector

Nederland - Voor een opdrachtgever in de bouwsector mocht ik meerdere projecten bezoeken om foto's te maken. In een aantal gevallen zette ik de drone in om een beter beeld van het project en de werkzaamheden te geven.

Deze beelden zijn gemaakt met de DJI Mavic pro 2. Inmiddels ben ik in het bezit van de opvolger van deze drone; de Mavic pro 3, een echte krachtpatser die nog mooiere beelden schiet dan zijn voorganger.

Helikopter Voor beelden met een hogere resolutie en beeldkwaliteit werk ik samen met Heliair Helicopter Services uit Harskamp. Vanuit de Robinsons R44 kan ik met mijn Canon R5 of Canon R3 beelden op hoog niveau van uw project verzorgen. Zie voor voorbeelden andere posts op deze website.

Neem gerust contact op als u meer wilt weten over de mogelijkheden van luchtfotografie.