Bedrijfsportretten IMC Ede

Ede - Maurice Jonker is eigenaar van IMC in Ede. IMC is een wereldwijd toonaangevende leverancier van rem- en frictieoplossingen voor een breed scala aan industriële voertuigen. Zij leveren frictieproducten voor remmen en koppelingen van vele bekende merken binnen de branche. Denk hierbij aan remvoeringen, frictiesegmenten, remschijven, natte remschijven, koppelingsschijven & revisie reparatiesets.

Voor de website en LinkedIn wilde Maurice foto's hebben van zijn medewerkers en van hemzelf. Daarvoor wendde Maurice zich tot mij waarna we nog dezelfde dag een rondje liepen door het bedrijfspand van IMC.

Daar gekeken bleken er genoeg mogelijkheden om mijn mobiele studio op te zetten. Altijd fijn als er voldoende ruimte is en een goede muur om de mensen voor te zetten.

Op de dag zelf ging het allemaal voorspoedig. De één had wat meer tijd nodig dan de ander, maar dat is over het algemeen zo. En die tijd nemen we ook. Ik ga niet akkoord met 'ja is best' of 'doe die maar'. En uiteindelijk is het nog iedere shoot goed gekomen.

Ook achteraf mocht ik Maurice helpen. ,,Ik zou het fijn vinden als jij vanuit jouw expertise aangeeft welke jij het beste vindt', zo luidde de vraag. Uiteraard vind ik zo'n vraag leuk en help ik graag met uitzoeken. Overigens kost dat, en het vooraf kijken, natuurlijk niks extra.

Ik zeg altijd maar zo; 'Ik moet aan het eind van de maand de hypotheek betalen, eten kunnen kopen en wat kunnen sparen, en dat is het'. Voor de rest wil ik vooral plezier hebben en mensen blij maken. En dat ook bij IMC iedereen tevreden is, dat maakt mij dan weer een gelukkig mens. Bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking Maurice.

youtube-video-thumbnail

Een kort filmpje van de fotoshoot bij IMC in Ede