Bedrijfsfoto’s Stedupro Barneveld

Barneveld - Stedupro uit Barneveld  is specialist in het creëren van waardevaste, duurzame en esthetisch fraaie kantoorpanden, loodsen en bedrijfshallen. Of het nu gaat om bouwenrenoverenverduurzamen of herontwikkeling: zij regelen het hele proces. Het jonge team van Stedupro wilde zichzelf netjes presenteren op de website en schakelde mij in voor het maken van portretfoto's.

,,Heb je veel ruimte nodig?'', was de vraag van verkoper Daan Vorst. Het antwoord is nee. Doorgaans is een vergaderzaal van vier bij vijf genoeg om de hele studio in op te zetten. Bij Stedupro had ik aan een hoekje bij de koffieautomaat genoeg. Een mooi hoekje, want daar was een witte muur die precies groot genoeg was om als achtergrond te dienen. Dat scheelde weer een achterwand opzetten.

Meerdere opdrachten 

Het mooiste compliment dat ik kan krijgen van een klant is als ik vaker terug mag komen. En dat mocht dus bij Stedupro. Op een andere dag heb ik nog wat bedrijfsfoto's in het pand gemaakt en inmiddels mag ik ook foto's van projecten voor het bouwbedrijf verzorgen.