Bedrijfsfotografie Wij Communiceren Amersfoort

mersfoort - Anne van Ekeris en Renate Timmerman hebben samen een marketing- en communicatiebedrijf: Wij Communiceren.

Voor de website van hun bedrijf en voor social media uitingen wilde Anne en Renate een aantal foto's hebben. In eerste instantie gingen we een bepaalde kant uit met de fotografie, totdat Renate zich hardop afvroeg: wat zijn we aan het doen. Renate stuurde bij en met z'n drieën pakten we vanuit die energie de fotoshoot op een andere manier aan.

Het werd een heerlijke ochtend. Fantastisch om op die manier met elkaar te groeien in een shoot. Overigens liet Renate daar ook meteen de kracht van WIJ Communiceren zien. Een bureau, opgericht door twee frisse meiden, die niet bang zijn om hun mening te geven en vol energie groeien met hun klanten.

continuïteit
,,WIJ zijn er voor ondernemers die continuïteit in hun communicatie belangrijk vinden en dit samen met ons willen gaan doen'', schrijven de dames op hun website.

Rasechte comunicators
,,Zo bouwen we samen een goede basis om jouw marketing- en communicatiestrategie te waarborgen voor de lange termijn. Door samen te werken ontstaan de mooiste projecten. WIJ zijn rasechte communicators. Ons doel is het bouwen van een lange termijn relatie met ondernemers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken als het gaat om marketing en communicatie. WIJ communiceren samen met JOU. Dat betekent dat we niet eenmalig een oplossing zoeken om een deel van jouw marketing voor een tijdje te optimaliseren. Communiceren is een continu proces, waarin verandering de hoofdrol speelt. Daar heb je een partner voor nodig en dat zijn WIJ!''