Bedrijfsfotografie Brandwise Ede

Ede - Joyce van Brandwise mailde mij met de vraag wat de mogelijkheden waren voor het laten maken bedrijfsfoto's bij Brandwise in Ede. Om die vraag goed te beantwoorden ging ik eerst, vrijblijvend uiteraard, bij haar op bezoek.

Na een kennismaking van een uurtje was het me voldoende duidelijk wat Joyce wilde. Daarnaast kon ik in die tijd van de sfeer binnen het bedrijf proeven. Dat is belangrijk als je zo naadloos mogelijk wilt aansluiten met het beeld dat je mogelijk mag gaan maken.

Puntjes op de i

De offerte werd goedgekeurd en we spraken nogmaals af. Dit om over en weer verwachtingen uit te spreken en de puntjes op de i te zetten voor de dag van de fotoshoot. Op die dag moet je niet meer hoeven na te denken of te overleggen. Dan moet er een a4tje klaarliggen met wie, wat waar en hoe zodat je bezig kunt zijn met de mens voor de camera.

Op rolletjes

De fotoshoot verliep op rolletjes. Joyce wist precies wat ze wilde en zo schoten we de ene na de andere foto weg. Het fijne van deze manier van werken is dat je elkaar inmiddels al een soort van 'kent'.
Binnen een korte tijd kreeg Joyce een link van mij via welke zij haar favorieten kon aangeven. Kort daarna kon zij de foto's die ik in basis bewerkte downloaden voor gebruik.

Voor mij volgde vervolgens het belangrijkste; Joyce gaf aan tevreden te zijn met de eindresultaten. dat impliceert dat haar collega's en werkgever dat ook waren, en dat mij een gelukkig mens. Leuk ookl om te lezen op social media dat ze de shoot als 'een groot feest' heeft ervaren.