Bedrijfs- en foodfotografie Restaurant Stam Ede

Ede - Horecatoppers Remco en Menno Woutersen zijn twee broers met passie voor de horeca, lekker eten en kwalitatieve wijnen. Al jaren droomden zij over een eigen restaurant. Met de opening van Restaurant Stam is dit nu waarheid geworden.

Ruim 15 jaar zijn zij actief in de horeca. ,,Wij werkten bij verschillende restaurants; van bistro tot Michelinsterren-niveau. Wij zijn onze leermeesters zeer erkentelijk. Zij hebben ons op dit niveau van gastvrijheid en koken gebracht. Restaurant Stam is voor ons de volgende stap. Onze zonen Stijn en Sam waren de inspiratiebron voor de naam van onze gezamenlijke onderneming. St + am = Stam'', vertelt Remco.

Domper
Wat de broers niet konden weten is dat zij hun restaurant opende vlak voordat Covid-19 uitbrak. Een flinke domper voor de mannen.  Om de crisis het hoofd te bieden leveren Remco en zijn brigade traiteur gerechten. Ik maak daarvan foto's voor hun zodat zij hun prachtige gerechten kunnen showen via de social media kanalen van Restaurant Stam. Naast de foto's maak ik af en toe ook een video voor de broers.

 

Samen aan de slag voor jouw bedrijf?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!