Bedrijfsportretten fysiotherapeut

Bennekom - Voor Nicole van Bergen van Fysiotherapeutisch centrum van Bergen in Bennekom mocht ik foto's van het personeel verzorgen. Nicole had in eerste instantie nog geen idee waar de foto's gemaakt moesten worden, dus dacht ik met haar mee.

Het centrum van Nicole kenmerkt zich door een huiselijke, toegankelijke stijl. Niet alleen de inrichting van de voormalige winkel draagt daaraan bij, maar voornamelijk de wijze waarop de therapeuten met hun cliënten omgaan. Bij Nicole van Bergen is de cliënt geen nummer of plat gezegd een product, maar een mens. De therapeuten zijn trots op het werk dat zij afleveren en dankbaar dat zij dit mogen doen.

Met dit in het achterhoofd werd het al snel duidelijk dat de foto's licht moesten worden, toegankelijk en met een vriendelijke achtergrond. Lopend door het pand en in de omgeving van het centrum werd al snel duidelijk dat de oefenzaal, met de fotoachtergrond, daarvoor prima geschikt was.

De foto's werden op twee verschillende dagen gemaakt. Best lastig, want hoe goed je ook onthoudt hoe alles stond, exact hetzelfde kan je het toch niet terugzetten. Ondanks dat is er nauwelijks verschil te zien tussen de foto's.

Gelukkig zijn Nicole en de andere dames tevreden.