Zwangerschapfoto’s Tim en Danse op het Mosselsezand in Otterlo

Otterlo - Tim en Danse waren op vakantie op het Lorkenbos in Otterlo in wilde tijdens hun weekendje weg graag foto's laten maken van hun samen in verband met de zwangerschap van Danse. Als locatie werd voor het Mosselsezand gekozen.

Vlak voor de fotoshoot zag Danse er nog wel een beetje tegenop. ,,Alles wat je op internet ziet is zo geposeerd. Ik weet niet of ik dat kan hoor'', zei ze terwijl we naar de locatie liepen. 'Wacht maar tot we eenmaal bezig zijn', dacht ik, waarbij ik een glimlachje niet kon onderdrukken. Dat mijn voorspelling uitkwam is duidelijk te zien op de foto's die een mooie herinnering vormen aan een heerlijke dag. Uiteindelijk heb ik naast de foto's met een hoop lol en spontaniteit ook gezorgd voor wat meer ingetogen foto's. Zo wordt de hele shoot tijdloos. Tim en Danse gaven mij het mooiste compliment dat iemand me kan geven; 'het foto's maken alleen al is het geld waard, wat is dit ontzettend leuk'.

Overigens was Danse die dag nog mijn redding. Toen een windvlaag mijn flitser een zet gaf, wist zij mij net op tijd te waarschuwen en kon ik zo'n tien centimeter boven de grond voorkomen dat de flitser een harde smak zou maken...