Zwangerschap foto’s gerlinde en Eddy op de Heide in Ede

Ede - Gerlinde en Eddy waren in verwachting van hun eerste kindje. Terwijl zij samen genoten van het feit dat Gerlinde na een lange (s)t(r)ijd zwanger was, sloeg het noodlot toe.

Eddy kreeg een longontsteking. In eerste instantie leek dat een kwestie van antibiotica en uitzieken. Maar hij werd niet beter en onderzoeken volgenden waaruit bleek dat Eddy ernstig ziek was.

Toch samen
Het was maar de vraag of Eddy er op de dag van de fotoshoot bij kon zijn. De medicatie die hij kreeg eiste haar tol. Gelukkig is hij sterk en vocht hij om op deze belangrijke dag present te zijn. Met de rolstoel in de buurt kon Eddy samen met zijn Gerlinde deze zo belangrijke herinnering maken.

Ik vind elke fotoshoot spannend. De lat ligt hoog. Die leg ik daar zelf neer. Maar deze shoot gaf nog net even meer druk. Zo bijzonder om hier bij te mogen zijn. Om onderdeel te zijn van deze herinnering. Ik realiseer me goed dat wat en hoe ik doe en wat ik maak hun geschiedenisboek ingaat. het moet altijd goed gaan, maar in dit soort gevallen nog beter...

Gelukkig waren Gerlinde en Eddy tevreden en hielden ze een waardevolle herinnering over aan het samenzijn op die dag.