Vriendinnen fotoshoot in Otterlo

Otterlo - Vijf vriendinnen die ooit met elkaar studeerden, elkaar nooit uit het oog verloren zijn en tijdens hun jaarlijkse uitje een fotoshoot bij je komen doen. Wat wil je als fotograaf nog meer?

Nou, dat het 'nog meer' zou worden, dat had ik van te voren ook niet in kunnen schatten. Deze vrouwen hebben zo ontzettend veel lol gehad. Bij sommige fotoshoots wordt er van jou als fotograaf veel verwacht. Veel in die zin dat mensen niet gewend zijn om voor de camera te staan en eerst wat losser moeten komen en vertrouwd moeten raken. Dat was bij deze geweldige meiden niet nodig. Sterker, ik ging met meer energie naar huis dan dat ik kwam.

Gespannen
Van liedjes zingen tot dansen, het was er allemaal bij. Dat maakte het schieten van portretjes niet altijd even makkelijk, maar ook dat gegeven kon de pret niet drukken. Ik ben voor iedere fotoshoot nog altijd gespannen, maar dat was bij Demelza en haar vriendinnen al over toen zij de auto uitstapten met elkaar. Heerlijk!

De lol was het al waard
Uiteindelijk is het allemaal weer gelukt. En ook bij deze shoot was het zo dat de vriendinnen uiteindelijk flink meer foto's wilden hebben dan dat zij van te voren verwachtten. Dat is toch het mooiste compliment dat je kunt krijgen? Alhoewel...Toen de dames zeiden: 'al zijn die foto's spuuglelijk, alleen de lol is het al waard', steeg mijn eigenwaarde toch wel met een paar graden. Bedankt meiden, het was fantastisch!