Vriendinnen fotoshoot in het Wekeromse Zand

Wekerom - Kim, Kim, Fiona en Hilke waren samen in Wekerom op hun jaarlijkse uitje zonder partners. Zij wilde graag foto's met elkaar laten maken en kwamen via internet bij mij uit.

Toen de dag eenmaal daar was en we hadden afgesproken in het Wekeromse Zand vonden de dames het in het begin wel een beetje spannend omdat ze niet wisten wat ze moesten verwachten. Maar toen we eenmaal aan het schieten maken met heel veel lol, kwam iedereen meteen los.

'Ik hou niet zo van poseren', zei een van de dames. 'Maar bij jou gaat het allemaal vanzelf.' Dat was weer een heerlijk compliment en een fijne bevestiging die ik best kon gebruiken. Want geloof het of niet; ik neem uiteraard het voortouw, maar ook ik heb altijd een bepaalde mate van spanning voor iedere fotoshoot. Dat hoort nu eenmaal bij mij. 🙂

Ook dit keer maakte ik zowel foto's waar de lol vanaf straalt als mooie portretjes. Een heerlijk combi. De dames gingen voor het pakket van een uur, zoals gewoonlijk liep dit uit. En ach, ik had de ruimte in de agenda, dus dan kan het en genieten we er maar van.