Trouwreportage Mark en Bianca

Ede/ Renkum - Mark en Bianca kennen elkaar al van lang geleden. Toen zij nog tieners waren vonden zij elkaar al leuk. Maar het werd nooit iets tussen de twee. Jaren later bracht het lot hen samen en trouwden zij alsnog met elkaar. De ceremonie vond plaats in Huize Kernhem in Ede. Na heerlijk taart te hebben gegeten en koffie te hebben gedronken in de pannenkoekenboerderij op het Landgoed Kernhem gingen we naar de Ommuurde Tuin in Renkum om de trouwreportage aan te vullen met groepsportretten en geposeerde foto's. Het was een lekker ontspannen dag met veel ruimte voor spontane actie's.

Zij wilden een mix van foto's. De nadruk moest liggen op geregistreerd. Maar in de Ommuurde Tuin mocht ik ook regisseren. Het leuke is dat een aantal foto's geposeerd is maar dat ook hier nog veel eigenheid en spontaniteit terug te vinden is. Hieruit kwam een aantal portretten van hen en de kinderen voort. Deze leverde ik zowel in kleur als bewerkt af.

Geregisseerde foto's
Naast heel veel foto's van spontane momenten is het ook altijd leuk om een aantal geregisseerde en bewerkte foto's in het album te hebben. Met geregisseerd bedoel ik foto's die niet spontaan ontstaan maar in scene gezet zijn. Waarbij het overigens belangrijk is om te zeggen dat ook de geregisseerde foto's een hoog spontaan gehalte hebben en vaak hele leuke herinneringen opleveren.
Het is maar wat je wilt, de keuze is aan jullie!