logo

Fotoshoot voorjaar MotoVeda Ede

MotoVeda, een motor- en scooterspeciaalzaak uit Ede, wilde nieuwe foto's voor hun website en reclame uitingen. Naast de motorzaak aan de Verlengde Parkweg in Ede heeft het stel ook een motorkledingwinkel binnen de zaak, en wel een REV'IT Store.

Opdracht was om de kleding en motoren in beeld te brengen, onder andere in een voor Ede herkenbare omgeving. Gekozen werd voor het Proosdijpark met de herkenbare flats en fontein op de achtergrond. Er moesten foto's worden gemaakt met veel ruimte links en boven om als banner te kunnen fungeren, foto's  met ruimte voor reclame uitingen en gekaderde foto's.

Foto's maken met het team van MotoVeda was zoals altijd een feestje. Niet alleen het vriendelijke en kundige personeel trok voor Henk en Emmy motorkleding aan maar zelfs klanten deden met veel plezier mee. Het gevolg was dus niet alleen mooie foto's maar ook een gezellige ochtend en leuke herinneringen. Precies zoals een fotoshoot wat mij betreft hoort te zijn.

klik op een foto voor een vergroting

,,Precies zoals een fotoshoot hoort te zijn.''

Heeft u goede foto's nodig tegen een redelijk tarief?

Neem gerust contact op.

Henk en Emmy van MotoVeda, heel erg bedankt voor weer een toffe shoot!

Zeer goede ervaringen met Ted Walker. Ted heeft passie voor fotografie en oog voor detail. Daarnaast is Ted prettig in de omgang. Ik kan Ted iedereen aanbevelen!

Jillis Baggerman

Ted heeft ons bedrijf en team gefotografeerd. Hij weet je op je gemak te stellen, het beste in iedereen naar boven te halen en heeft oog voor detail. Wij kijken uit naar de volgende fotosessie!

Henk & Emmy

Ted heeft bij zowel individuele als teamfoto`s gemaakt bij ons op locatie. We zijn erg te spreken over de kwaliteit welke Ted en zijn team hebben geleverd en de wijze waarop alles tot stand is gekomen. Erg soepel. Zijn ervaring en professionaliteit in combinatie met zijn gave om de collega`s ontspannen op de foto te laten staan hebben we als zeer prettig ervaren. Ted is een echte aanrader!

Bob van Giesen

De samenwerking met Ted Walker is ons uitstekend bevallen. Ons inziens is hij een aanwinst voor de Edese journalistiek. Met name zijn persoonlijk inlevingsvermogen, betrokkenheid en het gevoel voor de materie doen hem onderscheiden van vele anderen.

Terry Hijnekamp

Ted :: van zaadje tot grote kerstboom, ted weet dat prachtig te verwoorden,

leo veenbrink
boer & kerstboomkweker / kwekerij groot haverkamp

Prettig en ontspannen werken met Ted Walker.
Hebben al vele malen te maken gehad met Ted, en hopen nog vaak van zijn diensten gebruik te maken.
Kortom prettig werken, ongedwongen sfeer, en vol creativiteit !

Joey Groeneveld

Snel schakelen waar nodig en altijd prettig werken!

Timothy Atnem
Eigenaar / HNDBL