logo

Fotoshoot Familie Beckerman

De kleinkinderen van mevrouw Beckerman wilde hun oma verassen met een fotoboekje. Gekozen werd om de foto's te maken in natuurgebied Kwintelooijen tussen Veenendaal en Rhenen. Zij wilden graag foto's in sporttenue en in gewone kleren. Voor de sportfoto's was er nog de optie om naar de skatebaan in Veenendaal te gaan, maar, onder ander om wille van de tijd, uiteindelijk werden ook die in Kwintelooijen gemaakt. En dit leverde een leuk contrast op.

Bijzonder was dat papa Beckerman  in het begin meedacht en wat aanwijzingen gaf. Maar naar mate de shoot vorderde werd hij steeds stiller en genoot hij van het samenzijn en de kinderen. Een mooier compliment kon ik als fotograaf niet krijgen.

Klik op de foto voor een vergroting 

,,Een mooi compliment''

Review

Frits Beckerman schreef op Facebook een prachtige review waar ik een beetje stil van werd.

Vandaag viert mijn moeder haar 80e verjaardag, Een paar weken voor haar verjaardag, hebben we een fotoshoot georganiseerd met haar kleinkinderen. In deze post een klein aantal foto's van een prachtige shoot.

Dank je wel Ted, van Ted Walker Fotografie. Wat heb je hier in alle opzichten een succes van gemaakt. Prachtige foto's, waar de 'portretten' zelf erg enthousiast over zijn, maar ook de ontspannen manier waarop je ons hier door heen hebt geloodst. Creatief, eindeloos geduld en oog voor detail. Maar vooral ook je manier van werken, waardoor Jasper, Geke, Lieke en Lara zich helemaal oké voelden voor jouw camera. Wat ben ik blij dat we jou hiervoor gevraagd hebben.Enorm bedankt voor de prachtige combinatie van je vakmanschap en je persoonlijke energie.Was een feestje.

Oh ja, en mijn moeder was vanmiddag helemaal gelukkig.....en daar was het uiteindelijk om te doen.

Gaan wij ook samen op pad?

Neem gerust contact op.