logo

Familiefoto’s maken in Ede

Onlangs deed ik met Natalie, Suzanne en hun gezinnen een fotoshoot in Ede. In eerste instantie was de opdracht om een foto te maken van beide gezinnen tezamen.  Die foto hebben we ook gemaakt. Maar al snel kwam van het een het ander, hebben we foto's gemaakt van zussen met hun geliefden en de gezinnen los van elkaar. En, zoals te verwachten, we hebben een hoop plezier gehad met elkaar. De foto van de twee gezinnen werd uiteindelijk afgedrukt op aluminium op een afmeting van 120 x 80 centimeter.

Klik op de foto voor een vergroting

De afdruk op aluminium

,, Van het één kwam het ander ''

De foto's werden na het uitzoeken gecontroleerd en zo nodig bijgewerkt. Wijzigingen breng ik aan op het gebied van belichting, contrast en witbalans. Een onzuiverheid in de huid die bijvoorbeeld normaal gesproken niet in het gezicht zit maar toevallig op de dag van de shoot wel, werk ik ook weg. Waarbij overigens moet worden opgemerkt dat het hierbij wel moet gaan om een enkele oneffenheid.

Veel verder door bewerken is leuk, maar erg lastig. Je komt al snel terecht in smaak, en over smaak valt nu eenmaal niet te twisten. Onderstaande foto's zijn voorbeelden van wat er mogelijk is. Verder bewerken vind ik erg leuk om te doen. Ik kan nog meer mijn gevoel en beleving in een foto verwerken.

Klik op de foto voor een vergroting

Schuif de slider op onderstaande foto's heen en weer om de verschillen tussen bewerkt en onbewerkt te zien.

beforeafter
beforeafter
beforeafter
beforeafter

Contact

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact op.