logo

Familie fotoshoot Enkaterrein Ede

Marit benaderde mij voor het maken van foto's van haar en haar familie. Het werd een cadeau voor de ouders van Marit en haar broer en zus. Op de website zag zij foto's die gemaakt zijn op het oude Enka terrein. En dat wilden zij ook. In ieder geval bij de grote deur in de oude muur.

Even werd het spannend. de dag van de shoot naderde en het weer werd steeds slechter. Wat als we niet op het Enka terrein terecht zouden kunnen. Omdat het regent bijvoorbeeld. In Barneveld werd een uitwijkmogelijkheid gevonden. Maar die bleek niet nodig te zijn. Op de dag van de fotoshoot was het, precies op het moment dat we foto's bij de oude deur gingen maken, droog weer. Koud, dat dan weer wel. Maar het was droog.

Toen we juist klaar waren bij de deur en de muur begon het te regenen. Gelukkig is er op het terrein nog één plekje te vinden waar je gratis overdekt foto's kunt maken. Er zijn natuurlijk wel meer plekken, maar die kosten geld. Voor een bruidsreportage nog wel te doen, maar niet voor een gewone portretshoot.

Enkele dagen na de shoot mailde Marit ,,We zijn nog helemaal aan het nagenieten.'' Gelukkiger dan met een dergelijke opmerking kun je mij niet maken. Want dat is waar het om draait. We maken herinneringen waar gevoel en energie aan kleven. We leggen de momenten zodanig vast dat je die gevoelens en energie tot in lengte van jaren weer zult voelen en als je naar een dergelijke foto kijkt.

- Ted Walker -

,, We gaan herinneringen creëren ''

Ook bij deze fotoshoot weer enkele bewerkte foto's. Tussendoor schiet ik ook foto's van leuke momenten. Zoals de foto waar de broer en zijn beide zussen lol hebben. 

Alle foto's zijn nagekeken en zo nodig bewerkt. Waar nodig shop ik de huid. In het geval van een jeugdpuistje bijvoorbeeld. Die zit daar toevallig die dag en hoort niet op je huid thuis. Kenmerken van iemand haal ik niet weg. Als je neus krom is, dan hoort dat bij jou. Uiteraard kunnen we met iets dergelijks wel rekening houden als we de foto's maken.

Hoe zeer foto's door bewerkt worden hangt verder van je eigen smaak af. Ik zal wat voorzetjes doen, jij mag daar op schieten. 

beforeafter
beforeafter
beforeafter
beforeafter

Contact

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact op.