Portretfotografie Lieke van ’t Veer

Ede - Lieke van 't Veer deed mee aan het succesvolle televisieprogramma The Voice of Holland. Terwijl zij daar aan meedeed maakte zij ook nog tijd vrij om mee te doen aan mijn rubriek 'Op de man af' in Nieuwsblad Ede Stad.

Voor dat interview maakte ik foto's van Lieke. Zoals normaal bij mij, kon ik het uiteraard niet laten bij: ga maar even staan, klik, en bedankt. En gelukkig maakte Lieke ook, ondanks de ijzige koude, tijd om wat extra foto's te maken. uiteindelijk schoot ik de plaatjes binnen een half uur op één locatie.

Buiten het feit dat Lieke zelf tevreden was, werd ik ook erg blij van de reactie die haar manager achteraf gaf. Als iemand die manager is en is geweest van grote binnen- en buitenlandse artiesten tegen mij zegt dat m'n foto's gaaf zijn en bovengemiddeld, dan groei ik echt even een paar centimeter. Ik hou van mijn vak, ik heb er plezier in, maar uiteindelijk doe ik het om mensen blij te maken en te dienen.