logo

Op de Trouwdag

Deze dag draait om jullie. Ik ben er alleen maar bij om jullie momenten vast te leggen. Veelal onopvallend. Vooraf hebben we besproken welke momenten voor jullie belangrijk zijn. De kus, de ringen, de knuffel met oma, de groepsfoto. De ceremoniemeester en ik kennen elkaar inmiddels en we weten elkaar 'blindelings' te vinden. Ik weet dus wat me te doen staat, daar hoeven jullie je die dag geen seconde druk om te maken.

Als het tijd is voor de reportagefoto's, gaan we naar de locatie die we vooraf samen uitgezocht hebben. Even een momentje van rust in deze drukke dag. We maken de foto's in een ontspannen sfeer en met veel plezier. Als we vooraf bepaalde poses of stijl hebben afgesproken, maken we deze natuurlijk. Maar er blijft ook ruimte voor improvisatie. Wat gebeurt, gebeurt. Het zijn juist de foto's die spontaan ontstaan waar zoveel gevoel aan kleeft. Foto's waarin iets mis gaat of waarbij de bruid het ├ęcht even te kwaad krijgt. Die foto's brengen het meeste gevoel terug als je er naar kijkt.

Vind je het spannend om te poseren voor foto's? Dat hoeft echt niet. Vergeet niet dat we elkaar al redelijk goed kennen als de dag daar is. Dat het een proces is waarin je groeit en dat ik je echt niet in het diepe gooi. Jullie hoeven alleen maar jezelf te zijn, de rest komt vanzelf.

Samen jullie dag vastleggen?

Neem contact op en laten we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

WhatsApp chat