logo

Op de Trouwdag

Jullie gaan genieten van de dag, laten alles om je heen gebeuren en wij zorgen dat alles vlekkeloos verloopt zoals jullie dat willen. Ik leg de hele dag zo spontaan mogelijk vast en houd mij voornamelijk op de achtergrond. Ik hou ervan om dingen te laten gebeuren. De leukste foto's zijn diegene die spontaan ontstaan. En natuurlijk doen we een paar poses.

Maar het gaat voornamelijk om het maken van herinneringen. Als je dat vastlegt, krijg je jaren later weer hetzelfde gevoel als je naar zo'n foto kijkt.
Ik begeleid jullie op momenten waarop dat gewenst is en blijf op gepaste afstand tijdens de overige momenten. Gedurende de dag mag je overigens altijd jouw eigen input geven. Zag je bijvoorbeeld een gave foto ergens en wil jij die ook? Dan doen we dat! We combineren mijn ingevingen en jullie wensen waar we kunnen. En laten het vooral gebeuren... Tijdens de bruiloft ontstaat er altijd vanzelf een goede balans daarin. Zodra de dag ten einde loopt ga ik vaak op verzoek nog even rond op zoek naar speciale foto's. Bijvoorbeeld als er nog daggasten zijn die met elkaar op de foto willen. Of wellicht willen jullie nog wat foto’s van avondgasten die nog maar net binnen zijn. Of ik zie ineens oma met jullie kindje knuffelen... Ik neem vervolgens netjes afscheid en bespreek nog even kort met jullie nog hoe het nu verder zal lopen.

Samen jullie dag vastleggen?

Neem contact op en laten we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!