Fotoshoot met familie op het Enkaterrein in Ede

Ede - Kees Jan en Jeannet hebben een huis gekocht op het voormalige Enka terrein. Een wijk met een verleden, karakter en een ziel.

Binnen de wijk is nu nog ruimte genoeg voor een fotoshoot met karakteristieken van de Enka op de achtergrond. En dat wilden zij dan ook graag.

Lol
Samen met de kinderen, die ook hun eigen stekkie gevonden  hebben, en hun partners hebben we een hoop lol gemaakt en herinneringen gecreeerd. Ongedwongen hebben we anderhalf uur over het terrein heen gelopen, veel gelachen en vooral ook veel foto's gemaakt. Foto's die in scene gezet zijn maar ook foto's die spontaan ontstonden. Regisseren maar ook registreren is onderdeel van een fotoshoot.

Waarde
Door deze combinatie krijgen de foto's waarde. Hierdoor zullen tot in lengte van jaren verhalen en gevoelens terugkomen op momenten dat de foto's uit de kast worden gehaald en bekeken.

De foto's die de klant van mijn ontvangt zijn allemaal nagekeken en zo nodig gecorrigeerd. Corrigeren kan zijn dat het licht of het contrast wordt aangepast. Maar ook een oneffenheid in het gezicht dat er slechts enkele dagen zit wordt geretoucheerd.

Over het algemeen stopt daar het bewerken van foto's. Maar als u wilt kunnen de foto's veel verder door bewerkt worden. Onderstaand een aantal voorbeelden van hoe een foto origineel is, wat er aan bewerkingen mogelijk is en wat een bewerking met een foto doet.