Seppe Airport Fotografie vliegtuig: Diamond DA62

Bosschenhoofd - Deze Diamond DA 62 staat, of stond inmiddels, te koop. Voor de verkoop mocht ik het vliegtuig op de gevoelige plaat vastleggen.

Het toestel stond in een hangar op vliegveld Seppe in Bosschenhoofd. Een flinke reis, maar het was de moeite waard.

De kist verkeerd in een uitmuntende staat. Heel gaaf om zo'n prachtmachine, een kunststuk, vast te mogen leggen. In eerste instantie maakte ik foto's in de hangar. Op een aantal foto's is het dashboard ook zichtbaar. Om dit mooi uit te lichten heb ik gebruik gemaakt van flitsers die ik op afstand kan bedienen.

Plaatjes van bovenaf
Het fotograferen van de Diamond DA62 deed ik in samenwerking met/ in opdracht van HeliAir Helicopter Services uit Harskamp. Zij waren op doorreis ook in Bosscheinhoofd met een Robinson R44 helicopter. Voor een aantal plaatjes van bovenaf stapte ik nog even in de helicopter. Helaas hield dat snel op doordat er binnen no-time een regenwolk boven Seppe hing.