Familiefoto’s maken op het Mosselsezand in Otterlo

Otterlo - Marrigje en haar familie waren op vakantie in Otterlo. Zij verbleven een week op vakantieoord Het Lorkenbos om de trouwdag van hun ouders/ schoonouders te vieren. Als cadeau gaf de familie onder andere een fotoshoot.

Maar Marrigje had wel een voorwaarde; het moet niet te stijf worden. Daarom kwam zij bij mij uit en koos zij voor de journalistieke fotoshoot. Een losse manier van fotograferen waarin ik in principe alleen vastleg wat er gebeurt. Inmiddels is het concept wel iets veranderd en neem ik, op verzoek van de klant, ook wat tijd om portretjes te schieten. Deze mix van stijlen levert een gevarieerd aanbod aan foto's op.

Marrigje en haar familie genoten van de sfeer tijdens de anderhalf uur durende shoot. Het leverde hen niet alleen mooie foto's op maar ook prachtige herinneringen. Een lach en een traan waren present. En zo hoort dat ook. Je kunt bij mij in alle veiligheid jezelf zijn voor, tijdens en na een fotoshoot. Dát levert de mooiste foto's en herinneringen op. Zodanig dat je het gevoel wat je die dag had weer terug krijgt als je later weer naar de foto's kijkt