Familie fotoshoot in Otterlo

Otterlo - Jochum benaderde mij voor het maken van familiefoto's in Otterlo. Hij was op zoek naar een fotograaf die een familie fotoshoot op een losse manier kon doen. Hij koos voor het pakket van een uur met vijf foto's achteraf.

Dat uur liep natuurlijk uit, en dat is helemaal niet erg als je lol hebt. Natuurlijk moet ik een beetje zakelijk zijn, maar lol in mijn werk met de mensen voor, en met wie ik mag werken is voor mij erg belangrijk, en dan wil ik de tijd, mits dat kan, wel eens vergeten.

Kippenvel momenten
Zo ook bij deze fotoshoot dus. En dat van die Friezen, dat is maar gedeeltelijk waar hoor. Althans, deze Friezen waren best te porren voor wat donderjagen op zn tijd. Maar zoals te zien is op de foto's wisselden deze momenten zich af met liefde en aandacht voor elkaar en het moment. Een shoot zoals ik die het liefste doe. Hoe mooi is het om in zo'n uur, of anderhalf uur, elkaar wat te leren kennen en vertrouwen en om dan zo dichtbij mensen te mogen komen. Kippenvel momenten zijn dat.

Compliment
Uiteindelijk kreeg ik het mooiste compliment dat je als fotograaf kunt krijgen: de familie wilde veel meer foto's dan de vijf die we van te voren hadden afgesproken. Wauw! Deze shoot gaat weer het geheugen in als eentje die meer energie opleverde dan dat het kostte. Bedankt lieve familie!