logo

Bedrijfsfotografie

,,Goede bedrijfsfoto's laten het hart van uw bedrijf zien''

Wanneer ik foto’s maak voor een bedrijf, kijkt ik eerst naar de mensen achter het bedrijf. Want zij zijn het hart van de zaak en dat is wat jullie samen vast gaan leggen. Met de doelgroep in het achterhoofd, leggen jullie het bedrijf vast voor website, brochure, of jaarverslag. Ook voor portretten van medewerkers en vastlegging van evenementen ben ik beschikbaar. Casual of corporate, alles is mogelijk.

Wat ik zo mooi vind aan bedrijfsfotografie, is dat je een organisatie letterlijk een gezicht geeft. En of dat bedrijf nou een rundvleesboerderij, een opticien of een zwembad is, ik zet me altijd in om het beste uit de mensen te halen en hun passie voor het werk in beeld te brengen. Ik realiseer me goed dat u afhankelijk bent van mij. Het is daarom goed om uit  te spreken dat mijn betrokkenheid dusdanig is dat ik mij voel als een belanghebbende binnen uw bedrijf. Of te wel: Uw bedrijf is mijn bedrijf.

Ik denk met plezier met u mee over de mogelijkheden die goede foto’s bieden voor al uw communicatie uitingen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte of een gesprek aan!

Een spread van MotoVeda
Een spread van MotoVeda

Geplaatst in lokale en regionale kranten

Bekijk hieronder enkele opdrachten

(Klik op de tekst onder de foto)

Samen vertellen we het verhaal van uw bedrijf

Neem contact op, dan kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Zeer goede ervaringen met Ted Walker. Ted heeft passie voor fotografie en oog voor detail. Daarnaast is Ted prettig in de omgang. Ik kan Ted iedereen aanbevelen!

Jillis Baggerman

Ted heeft ons bedrijf en team gefotografeerd. Hij weet je op je gemak te stellen, het beste in iedereen naar boven te halen en heeft oog voor detail. Wij kijken uit naar de volgende fotosessie!

Henk & Emmy

Ted heeft bij zowel individuele als teamfoto`s gemaakt bij ons op locatie. We zijn erg te spreken over de kwaliteit welke Ted en zijn team hebben geleverd en de wijze waarop alles tot stand is gekomen. Erg soepel. Zijn ervaring en professionaliteit in combinatie met zijn gave om de collega`s ontspannen op de foto te laten staan hebben we als zeer prettig ervaren. Ted is een echte aanrader!

Bob van Giesen

De samenwerking met Ted Walker is ons uitstekend bevallen. Ons inziens is hij een aanwinst voor de Edese journalistiek. Met name zijn persoonlijk inlevingsvermogen, betrokkenheid en het gevoel voor de materie doen hem onderscheiden van vele anderen.

Terry Hijnekamp

Ted :: van zaadje tot grote kerstboom, ted weet dat prachtig te verwoorden,

leo veenbrink
boer & kerstboomkweker / kwekerij groot haverkamp

Prettig en ontspannen werken met Ted Walker.
Hebben al vele malen te maken gehad met Ted, en hopen nog vaak van zijn diensten gebruik te maken.
Kortom prettig werken, ongedwongen sfeer, en vol creativiteit !

Joey Groeneveld

Snel schakelen waar nodig en altijd prettig werken!

Timothy Atnem
Eigenaar / HNDBL