logo

Bedrijfsfotografie

,,Uw bedrijf is mijn bedrijf''

Wanneer Ted foto’s maakt voor een bedrijf, kijkt hij eerst naar de mensen achter het bedrijf. Want zij zijn het hart van de zaak en dat is wat jullie samen vast gaan leggen. Met de doelgroep in het achterhoofd, leggen jullie het bedrijf vast voor website, brochure, of jaarverslag. Ook voor portretten van medewerkers en vastlegging van evenementen is Ted beschikbaar. Casual of corporate, hij beheerst het beiden.

,,Wat ik zo mooi vind aan bedrijfsfotografie, is dat je een organisatie letterlijk een gezicht geeft. En of dat bedrijf nou een rundvleesboerderij, een opticien of een zwembad is, ik zet me altijd in om het beste uit de mensen te halen en hun passie voor het werk in beeld te brengen. Ik realiseer me goed dat u afhankelijk bent van mij. Het is daarom goed om uit  te spreken dat mijn betrokkenheid dusdanig is dat ik mij voel als een belanghebbende binnen uw bedrijf. Of te wel: Uw bedrijf is mijn bedrijf.''

Ted denkt met plezier met u mee over de mogelijkheden die goede foto’s bieden voor al uw communicatie uitingen. En belangrijk: hij brengt niet voor ieder wissewasje zijn uurtarief in rekening. Vraag dus gerust een vrijblijvende offerte of een gesprek aan!

Bekijk hieronder enkele opdrachten  (Klik op de tekst onder de foto)

Samen uw verhaal vertellen?

Neem contact op en laten we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

De samenwerking met Ted Walker is ons uitstekend bevallen. Ons inziens is hij een aanwinst voor de Edese journalistiek. Met name zijn persoonlijk inlevingsvermogen, betrokkenheid en het gevoel voor de materie doen hem onderscheiden van vele anderen.

Terry Hijnekamp

Ted :: van zaadje tot grote kerstboom, ted weet dat prachtig te verwoorden,

leo veenbrink
boer & kerstboomkweker / kwekerij groot haverkamp

Prettig en ontspannen werken met Ted Walker.
Hebben al vele malen te maken gehad met Ted, en hopen nog vaak van zijn diensten gebruik te maken.
Kortom prettig werken, ongedwongen sfeer, en vol creativiteit !

Joey Groeneveld

Snel schakelen waar nodig en altijd prettig werken!

Timothy Atnem
Eigenaar / HNDBL